Pon. – Pet.  od 8 do 16h

Dostava besplatna za 3 ili više poručenih proizvoda. 

NIKAD NIJE KASNO ZA PROBIOTIK

Untitled design - 2023-02-23T135455.705

Podijelite ovaj članak

Za očuvanje zdravlja i osnaživanje imuniteta nikad nije kasno a ni previše rano. Djelujući preventivno zaštiti ćemo sebe i svoje zdravlje, a kako drugačije uz kvalitetan probiotik.

U posljednje vrijeme mnogo se daje važnosti probioticima za ljudsko zdravlje, naravno s razlogom. Probiotici su takozvane „dobre“ bakterije koje imaju povoljan učinak na zdravlje čovjeka. Mnogo puta smo spominjali „dobre“ i „loše“ bakterije i njihov balans je itekako bitan kada je zdravlje čovjeka u pitanju. Loše životne navike, stres, lijekovi te razne bolesti mogu poremetiti tu ravnotežu.

Žene su često izložene raznim infekcijama, bakterijskim, gljivičnim infekcijama koje rezultiraju pojačanim vaginalnim sekretom, iritacijama, svrbežom, crvenilom te ponekad izazivaju bol pri seksualnim odnosima. Biota intima kapsule su prvi vaginalni probiotik zahvaljujući inovativnoj formuli, koje imaju četvorostruko dejstvo: štite vaginalni, urinarni i probavni trakt od bakterijskih i gljivičnih infekcija istovremeno djelujući snažno na imuni sistem.

Od izuzetne je važnosti djelovati preventivno, te se akcenat stavlja na redovnu upotrebu probiotika. Uz pomoć Biota intima kapsula ojačat ćete imuni sistem, smiriti ćete sve upalne procese ukoliko ih ima i naravno podići energiju.  

Gubitak dobrih bakterija najčešće dolazi usljed upotrebe antibiotika, te ih uz pomoć probiotika možete nadoknaditi. Od izuzetne je važnosti upotreba probiotika uz antibiotsku terapiju. Jedna kapsula dnevno između obroka za žene svih starosnih dobi dovoljna je da uravnotežite vašu mikrobiotu i zaboravite na infekcije.

Biota intima kapsule djeluju kako na urinarni tako i na probavni trakt!

Uz pomoć Biota intima kapusla smanjuje se upalni proces koji je izazvan Helikobacter pylori, kao i rizik od ponovne infekcije, te uspostavljaju normalnu crijevnu peristaltiku i tako regulišu opstipaciju i/ili dijareju.

Budite prokativni kada je vaše zdravlje u pitanju i počnite uzimati probiotik Biota intima kapsule! Tvoje tijelo može obnoviti kompletnu mikrobiotu što znači da nikada nije kasno započeti redovno korištenje probiotika. Ne samo da ćete se osjećati bolje, vratiti energiju nego ćete zaboraviti na infekcije i nelagode.

 

Biota intima kapsule dugotrajno rješenje za lagodan život!

Call Now Button